Medy
Medy — sa najčastejšie využívajú ako zdravšia alternatíva cukru. Klasický med vzniká zásluhou včiel, ktoré zbierajú sladké šťavy z kvetov alebo stromov a pomocou svojich enzýmov ich zahustia. Túto hmotu potom včela uloží do bunky v úli, kde dôjde k odpareniu prebytočnej vody. Následne je spracovaná včelárom, pokým sa dostane k nám vo forme sladkého prírodného medu.
#ShowMore#
Najpredávanejšie

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: kvet levandule lekárskej, citrón, hmotnosť: 240 g.

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: sušená hruška a mandle, hmotnosť: 240 g.

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: lyofilizované mandarínky a lahodná horká čokoláda, hmotnosť: 240 g.

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: horká čokoláda, írsky smotanový likér a lieskové oriešky, hmotnosť: 240 g.

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: lyofilizované maliny, hmotnosť: 260 g.

Med — kvetový, pastovaný, príchuť: pravé kakao, čokoláda a lieskové oriešky, hmotnosť: 240 g.